Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommar, sommar, sommar


sommar

bada sola sjunga är sommar.
äta bada sola är sommar.
sova äta bada är sommar.
läsa sova äta är sommar.
skriva läsa sova är sommar.

BADA SOLA SJUNGA ÄTA SOVA LÄSA SKRIVA , DET ÄR VAD SOMMAREN BESTÅR AV.




Övriga genrer av Jennifer Dahlin
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-06-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Dahlin

Senast publicerade
sommar
* Se alla