Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Love changes everything. So fill the world with it." @prince_ea


din familj är där du är

jag

räcker?

jag försöker vara som Gud i Jesus Guds Sons Namn Skapat mig

på intervju är jag

självklar

jag försöker vara jag

rädd att jag inte räcker

hemma räcker jag

vill vara hemma när jag jobbar

vill vara med min familj när jag jobbar

"din familj är där du är"

"Once we truly love, we can meet anger with sympathy, hatred with compassion and cruelty with kindness. Love is the most powerful force on the face of the earth." @prince_ea




Fri vers av Ess VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-10 21:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En naturlig känsla när man är utanför sin trygghetszon!
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP