Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trolltörntarappan sin text skrev. Här kommenterade jag, likt text ur brev. (Text har legat i utkast sedan 2018 07 12) ok står för otekniskt (kock)out, restaurangsnacket tar ibland efter av att 'ranta runt i ringen'.


Kritik på en text (2161) Ricktigt ok





Var är Frankrike nu beläget
sedan England som förläget
runda ögonen blygt ned slår
bärs (i öriket öl) ut i (B)år
svenska kroaten frågar 'Hur ä läget?'




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-06-03 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP