Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln säger en hel del.Om sådant som inte borde få finnas.


Hon gick aldrig in igen

skälvandes tvekandes,
försöker hon ta ett
steg över tröskeln.
orolig och rädd,
så många gånger förut
har hon kallats idiot.
i sin tysthet arg,
men vad tjänar det till
att högt uttrycka ilskan.
ledsen men gråter aldrig,
blir hon arg anser en
del bara att de lyckades.
de andra är skyldiga,
men hon säger inte ifrån
ger en felaktig skuld till sig själv

hon gick aldrig in igen.
men spåren av deras handlande
försvann aldrig i hennes själ.




Fri vers av Elin E
Läst 283 gånger
Publicerad 2004-10-09 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E