Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden visar kuken för gamla tanter

Orden visar kuken för gamla tanter
Orden slickar på barnens glassar när föräldrarna tittar bort
Orden kletar tuggumi under spårvagnssätena

Orden är ligister, det har jag sagt förr:
små skitungar som bråkar och glider hit och dit
Det går inte helt att fånga dem i sina nät.

Nu hade jag kunnat skriva nåt smörigt
om att lägga nät i språkdjupen men det låter jag bli!
Smör är visserligen gott men det täpper till språkförmågan.




Fri vers av Freï von Fräähsen zu Lorenzburg
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-07-13 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freï von Fräähsen zu Lorenzburg
Freï von Fräähsen zu Lorenzburg