Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som det står.


Leende mask

Du gick lugnt iväg
med dina vanliga löften
om att du mådde bra

Alla trodde på dig
för att spela frisk
har du vant dig vid

De vita lögnerna
hör till din vardag
sanningen är ovanligare

Din värld är delvis svart
under ytan väntar tårarna
du tränger undan dem

I tystnad uthärdar du smärtan
på insidan vill du skrika
men du låtsas må bra

Ensam om kvällen gråter du
lägger undan leendemasken
för att nästa morgon ta på den






Fri vers av Elin E
Läst 273 gånger
Publicerad 2004-10-09 14:18



Bookmark and Share


    T Wiberg
skitbra! undrar ofta varför vi säger som vi säger, när vi mår som vi mår... tack/T
2004-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin E