Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom in och ät!

Stora och små syskon
I gårdarnas krig
Vita rosen mot röda
Tiden knuffade oss fram mot lekskola/skola
Klockan gick inte längre paraplysteg som i leken
Fula gubbar skulle vi akta oss för
Från balkongerna ekade mödrarnas rop

Kom in och ät!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-14 11:59



Bookmark and Share


  träsnidaren
Riktigt snyggt skrivet
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP