Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto i nuet! :)


sången



hör du sången
den brandgula sången
hör du
... den stiger jublande
som rök mot rodnande skyn

ser du färgen
... prakten
hör du viskningar i natten
ser du makten
ser du branden som skimrar
under silke sammetshyn
ett brinnande hjärta
går inte att fjättra
det bultar och bränner
höljet hon spränger
lyfter rusad. hör du
hör du sången
och vingesuset
...vingesuset
som far genom ljuset


ljuset är kraften och makten
allt bundet befria
alla bojor de öppnas

i flammande ljuset




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av morgonstjärna VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-14 18:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den blev fin
2023-02-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP