Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parkering - litet humor


ibland måste vi förgylla vardagen med litet guldkant som skrattar
fann en rolig hos David Batra i en bok samlade guldklimpar
felformulerade skyltar och annat kul


där satt den handskrivna lappen under vindrutetorkaren:

HEJSAN!
om du undrar varför din bil inte startar idag
så har du haft lyset på hela natten

RÄTT ÅT DIG!
det lyste in i vårt sovrum

TACK FÖR EN SÖMNLÖS NATT !




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-15 08:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack för skrattet
2021-07-19

  morgonstjärna VIP
bättre stiga upp med ett leende
2021-04-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP