Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÖN

Herre, sänd Ditt regn

till ett torrt och törstigt land

sänd Ditt särlaregn

och sänd fysiskt regn ibland

sänd det vatten som

kvinnan fick vid syrkars brunn

sänd Ditt särlaregn

se,  jag upplåter min mun

 

marken är för torr

och gula löven faller

första sommaren

som känts som bakom galler

Herre, sänd oss regn

sänk temperaturen

tänk på oss, min Gud

på djuren och naturen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2018-07-15 14:13



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Väkdigt bra innehåll och rytm/rim
2018-08-01

  Flying Anna VIP
Amen!
2018-07-16

    Lena Söderkvist VIP
Kan inte låta bli att kommentera: Det är en utmärkt bön, hoppas av hela mitt hjärta att den fungerar.
2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Ingen shamanism.
Shamaner är redskap för SATAN.
2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte regndans!
2018-07-15

  objekt3
*regndans*
2018-07-15

    ej medlem längre
Välbehövlig och fint formulerad bön i torkans och sömnens tider!
2018-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP