Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

persienner

en persiennskugga föll över ansiktet
i mina rödsprängda ögon
syns timmarna
jag rör inte längre på händerna
när jag pratar
om jag pratar
tystnad är en tillflyktsort
under ständig utbyggnad
ritningarna har jag gömt
det är bara jag som vet
och det är just det som susar i natten
det är just det som sticker i huden
det är bara jag som vet




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-15 23:40



Bookmark and Share


  Hestia VIP
En sån finstämd dikt! För mig blev det som en våg. Skuggan som faller, händerna som stillar sig, susandet. Fin och ny bild av tystnaden också. I det inåtvända, som när det ritas och sticks i hud. Gillar!
2018-07-27
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP