Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN RÖK UTAN ELD

ingen rök utan eld

något har man ju sett

vittnen från olika håll

saknade allihop vett?

under hundratals år

varje observation

stämmer med andra som gjorts

alla en stor sensation

ingen rök utan eld

när ska djupet ge svar?

vem ska bli friad? vem fälld?

hur lång tid har vi kvar?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  16/7 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=P3MzM1gFDZs

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2018-07-16 18:27



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Se där,ja ingen rök utan eld,oavsett upp till var och en och bedöma.Men lite spännande är det allt!
2018-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP