Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar en vanlig onsdag.

En vanlig dag,

ingen särskild dag

en helt vanlig onsdag.

Många tankar har tänkts

samma gamla tankar

som så många gånger förut.

Kanske någon tanke

har slipats till, dragits ett

varv till på slipstenen.

Någon tanke har stuckit

iväg lite högre, blivit lite lite större,

lite mognare, lite klokare.

Vanliga dagar är till för tankar

av vanlig sort:

Gömde jag något viktigt idag?

Gjorde jag någon ledsen idag?

Gjorde jag någon glad idag?

Många små tankar kan bana vägen

för större tankar, som i sin tur leder

till handlingar som mynnar ut i en mer

kärleksfull och bättre värld för oss alla.




















Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-18 21:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man gör sitt bästa, det räcker ett bra tag.
2018-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Handlingar räcker inte.
2018-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Det räcker inte med tankar.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP