Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE UTTORKAD MEN UTTRÅKAD

en kamrat fick föras till akuten

han var uttorkad, high and dry

jag minns när vi gjorde lumpen

liksom jag var min namne malaj

ska man föra mig till psykakuten

för att jag är en uttråkad karl?

det borde kunna förhindras

Jesus Kristus är alltid mitt svar

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger
Publicerad 2018-07-18 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP