Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖST, KOM TILLBAKA!

höst, kom tillbaka!

allt är förlåtet

jag vill inte leva så här

höst, kom tillbaka!

det här är en pina

en meteorologisk misär

 

 

"höst, kom tillbaka!"

väger rätt tungt när

det kommer från någon som jag

jag har ju alltid

älskat min sommar

men jag vill ha höst NU, I DAG!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2018-07-19 16:46



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Den kommer med tiden
2018-07-25

    ej medlem längre
En befogad bön när sommarvärmen blir för svår!
2018-07-19

  Språk, hjärna!
Den var oväntad :O!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP