Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När responsen uteblir

På väg att brista
kanske hon tar det i sin mun
Ordet
Ångrar djupet i sin röst
i samma stund
responsen uteblir
Plötsligt gör sig en annan
tid påmind

Unga kvinnor är oförutsägbara
Grymma ibland
Får panik
Rädda att bli strypta
i brist på luft

Alltför starka känslouttryck
På väg
utan att reflektera
Bara iväg-på väg-sökande

Reflektionen kommer ändå
Någon gång
Hon vill tro att alla går vidare med sina liv
trots att det kanske inte ens är sant

På en kaj syns en poet sitta
med blomsterkrans i håret
Hon som hatar nostalgi
kan ändå inte
tvätta bort bilden
från sin näthinna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-19 17:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Texten är som en gobeläng, med många fina, inslag i varpen!
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP