Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänkvärt


desto mer vi närmar oss tillvarons olika former av liv, ju mer vi närmar oss den
harmonin, desto mer får vi uppleva toppar av glädje och dalar av olust. vi blir mottagligare för både harmoni och disharmoni

vår mottagare blir känsligare och räckvidden större. vi lever andras liv mer lyhört än annars
känner livssmärtan hos allt levande starkare, men även glädjen

skapelsens avsikt är allt levande under ett paraply i harmoni




Övriga genrer av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-07-21 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP