Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med stapplande steg

Barnet med sina stapplande steg
Kvinnan med sin splitternya benprotes

Varför åldras vi som skadeskjutna kråkor?

Nej
Stopp där nu!!!
Läkarvetenskapen går ju ändå framåt!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-22 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP