Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad efter att för väl fjärde gången ha sett samma avsnitt i deckarserie om kommissarie Morse... På tevelisionen. Som en vän till mig sagt om en del verk. 'Försök intet förstå, blott upplev bländverks möjliga storhet'.


Fem raders rimligt timligt





Efter en längre tids sjukdom
tiden dog sin sotdöd bakom
bestred en tid livets apanage
sågs uppträda lindad i bandage
oh värmeslag i som träl kom...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-23 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP