Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behandling 3


Skuggornas skog

Jag hatar dig.
Då blir jag ensam.
Men hatet finns
så jag tänker
jag hatar mig själv i stället.
Nej,
du hatar mig,
och jag är ledsen
och jag fryser




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-23 09:42



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hat är ingen bra känsla. Men mänsklig.
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP