Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mörkaste natten

 

 

 

 

natt

 

natt

 

den mörkaste svarta

 

natten

 

det blev så tyst här nu men

varför

säger ingen något

ni bara sitter här i en halvcirkel med

korslagda ben som om

ni väntade att

få något

 

jag förstår inte

jag ger er bara smulorna

från igår

 

jag kan höra fåglarna kvittra

 

utanför

 

men det är jag

som

sitter högre på en svajande gren

av den fiktiva björken

i parken

och

 

sjunger ensam i natten

 

fanns där någon

hona

jag vet inte väntar jag på

någon?

 

med

spröda vippande

fjädrar på

 

stjärten

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-24 04:02

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja nog är det så att vi alla väntar på något eller någon. Ensamma toner kan bli en hel symfoni. En skön lätt surrealistisk ton!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP