Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tiden till ända känns stundom vara, hit som dit ej längre fara, när mer stilla någon tänker, funderar över hur vatten blänker, om vid stranden sittning bara. Gunwale mig mera just inspirera, för stunds ingivelse nu.


Fem rader om tänkta tiders semester





Även utflykt å Gott land
kan få en tår på tand
ovigt sig turismiskt svinga
tänkt å huvudet tvinga
sig att skriva kort med strand.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 16:56



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
F em raders dikt
E n dikt av vikt
M a o för den
som gillar ord
i svikt!

2018-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP