Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Släpande ljus

Bädda ner mörkret

Ta hand om det

Du behöver aldrig låtsas
att det inte finns

Låt det vagga i vassen

Stilla...

Invänta lugnet som kommer
även om det dröjer

Som det släpande ljuset
efter fyrens blinkning
mot segelduken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-24 21:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tack för en fin, uppmuntrande och trösterik text!
2018-07-25

    ej medlem längre
Denna underbara text vill jag bara sjunka djupt in i. Vilket lyckat samspel mellan ord och bild! Att ta hand om mörkret och inte förtränga det eller drunkna i det - ett viktigt budskap.
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP