Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Biografen Victoria

Dammig landsväg
Het sommar

Jag är fel i tiden nu
Längtar mörker och regnvåt gata
Biosalong med röda plyschfåtöljer

Förväntan på filmen som snart ska börja
Ridån som går upp

Låt trottoaren färgas av neonskyltens
välformade bokstäver
Victoria

Det är mig du ser under det svarta paraplyet
i regnet utanför

Vi behöver nog inte boka biljett
Eller vad tror du?




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-24 22:06



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så rart skrivet
2018-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP