Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen punkt

Det skrivna avslutas inte med punkt
då det betecknar en kropp som besitter
sin upplevelse och det talande,
dess motsvarighet
ser förbi den blinda punkten och andra tomrum
för att säga:
det handlar om hänförelse




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2018-07-27 20:12



Bookmark and Share


  Iréne S Räisänen VIP
En dikt som stannar kvar länge.
2018-08-10

  lodjuret/seglare VIP
Liksom nog en tavla, texten bör väl tala, tilltala som skönhets gel, komma annan till del, kunna njutas likt svala.
2018-08-07

  J-M
Jag tyckte mycket om att läsa den här dikten. Den fick mig att tänka på Gerard Manley Hopkins dikter.

Den dröjer sig kvar hos mig som läsare precis så som en bra dikt gör.
2018-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP