Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligt! Möjligt!

Vem har sagt
att talande äkta kärlek
aldrig går att köpa?

Jag har sett hundar till
sina hussar och mattar löpa...
När de bara varit borta något
ögonblick, vilken välkommen hem
hälsning ägarna fick, inte bara svansen gick
utan hela kroppen var i stort uppåt skick
flerdubblad blev glädjekick...











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-29 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt