Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eget tänkeri det kan bli...

Terapi kan kosta skjortan...
Men över en kopp kaffe
för en liten slant
kan många problem lösas
ja till och med förlösas
så inte behövs
alltid slantar
på psykeri
slösas...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-29 11:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Kaffe regerar!
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt