Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Randig. Blommig. Vänner?

Har du några vänner?
Jag menar riktiga vänner
som gillar dig hela tiden
även när du inte är "rätt"?

Eller anpassar du dig
så att du blir randig
när alla andra har ränder
trots att du egentligen är blommig?

Äh, såklart du har vänner
som gillar hela ditt färgglada jag
när du sitter där mitt ibland
alla, i det svartvitrandiga gänget.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-29 15:04



Bookmark and Share


  Spik
fick mig att tänka till ( jag är en ensamvarg) men jag har nog en eller två.
gillar dina liknelser och jämförelser
jättebra!
2018-07-31

  Hjördis Krovotskij
åh vilken fin!
2018-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Nej, jag har inga som jag umgås regelbundet med. Det skulle aldrig fungera. Jag skulle känna mig som en fånge.
Dessutom är det svårt att odla vänskap med folk som flänger omkring 24/7.

Jag kommer aldrig att anpassa mig till något annat än Guds Ord.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP