Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu brinner det 1 km ifrån...

Där min son bor i Kalmar län...
Förmodligen hans svärmors skog som brinner...
Kan även vara i andras som det brinner...

En minisjö finns emellan min sons hus och
elden, innan var det frånvind, nu har
vinden vänt nu blåser den mot deras hus...

Så är läget...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-31 16:02



Bookmark and Share


  Rise Little One
Läskigt läge...Hoppas på det bästa för din sons hus och även de andra som bott i just området.
2018-08-01

  Palett
Så hemskt ! Vi får verkligen hoppas att man kan stoppa eldens framfart !
Förstår du är orolig för din sons hus !
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt