Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om att hålla distansen


Behandlar han kallt

Fastän han är kär i mig så
Behandlar jag han kallt
Behandlar jag han kallt

Han sa att jag var den enda som
Gjorde han arg
Jag behandlar han kallt

Kan du inte ens förstå
Att min kärlek är för hård
Jag behandlar han kallt
Behandlar han kallt
Behandlar han kallt
Behandlar han kallt

Jag hånar han när han visar sig svag
Han älskar mig i alla fall
Jag behandlar han kallt
Behandlar han kallt
Behandlar han kallt
Hör ni det eller?!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dödsgästen
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-31 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dödsgästen