Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustidag

Augustis första dag bjöd på:
Morgonmässa,
nytt linne till jeansen,
röda vinbär,
äpplen från egna trädet,
brev från kär vän,
lek med mycket litet barn,
regn,
åska,
läsning av nyinköpt bok,
glädjande nyhet.


Vemodet få vänta.















Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-01 19:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Morgonmässan sätter jag ett frågetecken inför. Annars tycker jag detta verkar ha varit en bra dag för dig. En dag jag själv skulle kunna tänka mig att uppleva.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP