Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ET...inte DT


"Fake News!!!"

 

 

Alla människor

på jorden lever i fred

samförstånd och som

jämlikar oavsett ursprung

etnicitet religion

 

sexuell läggning

i samklang med naturen

som det vore den

första gången människan

upplevde soluppgången




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-01 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP