Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skuggornas lek


utan skuggor
inget liv
en vit vägg, en tom skål konstlat liv
sterilt, tomma händer
prasslande ord utan substans
tråden bakåt följer den som inget vet
i lånad kostym framträder
korslagda händer i nacken

ingen kopia är originalitet
trollkonstnären
flyttar möbler öppnar kuvert
läser brev





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-01 23:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
inget nytt under solen
2021-01-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP