Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan 1


H A I K U


Jag minns så tydligt
snödrivorna och kylan.
Då steg våren fram.




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-08 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat om förändringar. Nu längtar också jag efter våren.
2019-01-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra haiku!
2019-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP