Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlängtan 4


H A I K U


Då trampade jag
med kängor i moddig snö.
Kommer våren snart?




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-01-31 08:40



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Haikubra, så jäkla bra!
2019-02-03

  Fulbergarn
en månad till mars
en fin vårvintermånad
än faller snögen
2019-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om vårlängtan!
2019-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP