Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Häromkvällen


Syrsor igen

Här sitter jag
lyssnar på syrsor ett tag

Innan natt blir dag




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-04 05:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=ys7TJ5OqTVY

2018-08-04

  Öknens Ros VIP
Sommarens konsertartister!
2018-08-04

  Larz Gustafsson VIP
Zarah kunde inte längre höra dem...
2018-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP