Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fjärilen



såg i dag en fjäril inlåst bakom en ruta
fången mellan glas och rullgardin
solen ger liv och dödar

att inget kunna göra
. ett öde hus. skuggor som dödar


vi ska gå ut i natten
klättra över muren. men kan
inget göra. ett öde hus

låst med nyckel och sjutumsspik

själen stirrar ut genom gallret





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 344 gånger
Publicerad 2018-08-02 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP