Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kommen tar på ena textmasse. Om det går bra med 'nyord', varför inte även rätter, omöjliga hittills att uppbringa... En 'Olsson', tack. En Olsson, det är potatismos istället för pinnad potatis, likt i 'Jansson'... Barnsson, är utan ansjovis...


En vegetarisk grillad kyckling, tack






En del människor föredrar att avslöja allt på dödsbädden, ibland hinner de säja a, som i aaaah... ...doften av köttbullar i veganens sätt att forma dem, innehåll av någon slags pure, såå, varför alls kalla något för kött eller korv, som inte ens innehåller vad de brukar, litet som texter ungefär... Beställ därför gärna 'vegetarisk grillad kyckling', som huvudrätt, om du skulle befinna dig på restaurang, gärna en lokal... Själv vill jag inte ha maten (ens i en nära framtid) som i en film som 'Brazil', där det finns på bild, vad du beställt, bara att du får det som puré...


(Texten är från utkast samt juni 2017)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-19 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP