Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet, men kan gälla här också.


Blockera mera, för kärlekens skull?

Tänk så enkelt det hade varit
om alla fientliga åsikter försvann
genom att blockera människorna
som äger allt detta hat.
Ett klick, och allt är bara kärlek...




Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-05 21:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, alla utom Larz Gustafsson.

Att alla har rätt att ha en åsikt är EN sak.
Att jag har rätt att blockera människor är en annan.
Poeter.se GER mig faktiskt den rätten. Jag kommer att fortsätta utnyttja den oavsett vad andra tycker.
2018-08-06

  Öknens Ros VIP
Det är nog inte så enkelt, även om tanken är god. Alla har rätt att ha en åsikt, trots att den kan uppfattas som hotfull eller fientlig.
2018-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Om man inte har samma åsikt som Viksten är man fanatiker och spyr ut hat.
I själva verket är det Viksten själv som spyr ut hat.

Jag tror på exkludering. Det kommer jag alltid att göra.

2018-08-06

  Fredrik Axelsson
Exkludering kan aldrig leda till kärlek. Det måste gnaga ordentligt i samvetet och i den konstgjorda världen när samtalet mellan människor upphör.
2018-08-05

  Viksten
Tyvärr finns det rasister och religiösa fanatiker
på denna sida som spyr ut hat
De går inte att övertyga dem om.
kärlekens och Toleransens kraft
Jag har blockat några med tungt hjärta
2018-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag har en lång lista med blockerade personer.
Ibland har jag beviljat "allmän amnesti" och avblockerat, men en del har visat sig vara återfallsförbrytare, så det håller inte.
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP