Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åldersblues i kroppen

Jag har åldersbluesen i min kropp
där sjunger den värkande toner

men i huvet spelar pojken gladjazz för mig

jag tar fram min klarinett
improviserar musik till bådas låtar
svävar njutigt smärtfri bort




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-07 12:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag använder penseln då jag lockar fram min andes toner.
2018-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP