Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


32 grader i dag 24 i morgon bara det motsägelsefullt.


en paradox


djupt inne i skogen
såg ingen myrornas knog
så gick genom skogen en allvarlig storm
satte sin mun mot själen
blåste en ton så mild och skön

som annorlunda lugnade ingen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-08 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP