Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gunwale skrev något litet. Snabbt nog var mitt öga där och läste, min penna även sedan kommenterade.


Kritik på en text (1732) fåordigt gensvar




Om protester väntas komma från gräsrötter,
sådana rop på hjälp
mer sällan hörs från döda individer.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-08 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP