Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett försök att skriva, mera en övning i det som skall gå snabbt, fort, kvickt, än knåpas och arbetas med i veckans heta dagars flyt. Texten skriven med tanke på K. En som var just tillfällig, som en klart brinnande stickas ljus.


Något litet som skryt




Du kommer aldrig att vänslas igen
med en människa som jag
är den enda väl i sitt slag
om än du vandrar på i Spanien

dagar och minuter i gemensam svett
så upplever du ingen annans själ
den du tagit vårdar du väl
med mig var du som helt utan vett.



(Om bilden, musikalisk konst, jag målar 'icke föreställande', det som kanske på minner om, men just bara på ett som gränsland till.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-09 14:20



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
fast ändå bra.
2018-08-09

  Fulbergarn
snyggt rimmat
2018-08-09

  Landsfiskalen
Rim,

har aldrig
varit din

starka sida.
2018-08-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP