Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Portvakten


klockans spindelben slog 20.30
när vännen dök upp lastad med paket
inget vräkigt bara kärligt
jag blev glad över den tacksamhet
som skänkte
stänk av glitter över gråkappans drag
det meningsfulla görat
utbytestjänster
hade bipackat druvor och äpplen
Gyllenkroks astrakan bland
postskörden hon hämtade




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP