Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man åker för fort

Om
man åker för fort
svartnar det för ögonen eller blir i värsta fall natt och dag förvandlade till ett rutigt skynke
men
färdas man däremot lagom snabbt
hänger sinnesorganen hos en människa med och man kan nå frid i en resa
målet värd




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-10 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP