Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de svåra tecknen på ett inbördeskrigsshow.En bild på 1000 ord ... Bror och syster träffas på slagfältet i landet, men i olika läger


Rumänska folket och diaspora togs med bågskytten.

 https://www.facebook.com/IonutGhitaOficial/videos/1799079040183699/

 

 

 

Rumänien är på gatan idag 11 August, 2018.  från hela världen rumäner tar sig mot Bucharest efter kvällens händelser. 

Det är sommar,

och de som gick utomlands

att uppfylla de drömmar som hans härskare har i trettio år,

de kom tillbaka!

När de valdes lovade de 40 000 euro för att återvända hem till Rumänien.

Nu väntar på de med 50 000 gendarmers igår kväll för att jagas upp och attackera dem med gas- och vattenbomber. Gravida kvinnor, barn, handikappade i sin vagn, medborgare som protesterar fredligt och tas som en pistolblöja i sin våldsamma varg.

Uppskattad till 440 skadade.

År 1989, när Ceausescu eliminerades, sagdes att det var genom revolutionen men i själva verket har varit en "stats bägare"(statskupp)

En elitmaffia liknade gruppering, De valde att i blindo förföra Europeiska unionen till euron fonder få till sig i att ägna konto och sedan hela världen och EU av god tro, få en flippers.

Och nu offentlig definierar och gör arbetarklassen på dem återvändare, till horor, samariter, jordgubbar plockare, som har varit statlig auktionerat arbetskraft, men om de blir krig i Rumänien under vapenlag måste återvända och försvara Rumänien.

Men förnekar och utesluter som de själva slipper politiker, att bli kallad till tjuvar och är i behov av en armé som Erdo?an för att skydda sig, dvs, rumänska folket var förd bakom ljuset och blåst på alla punkter och ägodelar, medan de förfarande tror att man ska gå till MOL Stor varuhus (förhandla) protest, inte till    "mållinje" med målet specifikt huvud individ…




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-08-11 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP