Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kejsarduva. Svart som tatuerat bläck

Att älska konsten.
Vit lilja av diamant.
Konsten att älska.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-08-12 04:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP