Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Antidemokratisk smörja. Av Limerick. En hel del flaggor har tre färger och tre fält. En sorts 'tri color', en trikolor? På svenska skulle väl 'haggis' kunna förvanskas till ha...


Kritik på en text (1887) oro ande





Partier som vill flagga, för en man med 'hagga',
kan väl även rösta, på egna skalan inhösta,
gå kring och trestämmigt ragga...

'Haggis' sägs vara en nationalarätt på annan breddgrad...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2019-09-09 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP