Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar som bär?

Det brinner,

vi vill inte skada
våra vingar

vi snirklar oss förbi
eldarna


vingarna får inte bli svedda


de måste skyddas


de lyser svarta,

inte av sot
utan av rädsla

vår önskan är att skydda
det vackraste vi har


men det vackraste vi har
är kanske inte viljan att skydda
det till synes obrukbara
utan att släppa rädslan
och våga se
om Vingarna lyfter av elden
och bär


























Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-14 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP