Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplysnings mantra


Enslingen och Universum

Enslingen och Universum

Det finns dessa enslingar, jag är en av dem
Vart jag är på väg, vet jag icke än.
Det finns de som går snabbt förbi,
Likt de vore ett irrande bi.
Han som glider lugnt förbi, är fri,
Om man kan tala om friheten,
Men den som liksom ett bi irrar förbi,
Är jagad utav DJÄVULEN!




Bunden vers av Marcus Beijar Mellin
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-15 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Beijar Mellin
Marcus Beijar Mellin